Vicious Rock Indoors 2019

Funktionärer

Information till funktionärer

Vicious Rock Festival söker ständigt människor som är villiga att engagera sig i festivalen på ett eller annat sätt. Om ni är intresserad av att vara en funktionär, kontakta oss gärna med information om vad Ni vill/kan göra för festivalen.


Eftersom festivalen är ett ideellt evenemang så kan ingen lön från oss utbetalas till funktionärer.
Vi som håller i festivalen är kunniga inom mycket vad gäller scen, ljus och ljud. Men det är aldrig fel att ha personer som förstår sig på det tekniska för att på så sätt avlasta oss lite.
Även om du är osäker på hur just du kan hjälpa till så hör gärna av dig ändå. Det finns alltid något för alla att göra på en festival.

Arbetsuppgifter för funktionärer

Scen

Att jobba på scenen innebär att du hjälper artister med att “humpa” (dvs, få upp och ner artistens utrustning). Hjälper scentekniker med att dra kablar, flytta mikrofoner, förstärkare m.m under dagen. Här är tidigare erfarenhet och kunskap om scenteknik mycket meriterande!

Dikespersonal

Här handlar det om säkerheten vid scenerna som dikespersonal, att hålla utkik efter om någon i publiken behöver hjälp m.m.

Entré

I entrén så är du den första personalen som besökarna möts av. Arbetsuppgifter inom detta område är: Visitering, pengahantering, kassahantering och byta biljetter mot festivalarmband.

Backstage

Här handlar det om att vara värd för artisterna. Uppgifter så som att logerna är i ordningsställda för artister, fylla på med mat, dryck, kaffe, dirigera artisterna till rätt områden, köra till och från hotell m.m.. Att agera professionellt är ytterst viktigt, inga foton eller autografer från artister. En mycket eftertraktad position, därför är tidigare erfarenheter mycket meriterande!

Vakt

Vakta ingångar, utgångar, utställningsfordon, se till att minderåriga inte vistas på serveringsområdet, att besökare har festivalarmband på sig m.m.

Bygg

Festivalområdet behöver ju byggas upp innan det kan bli någon festival. Vi börjar redan på Torsdagen med att bygga scener, tält, inhägnader, dra el, möblera osv. En del tunga lyft, men också enklare uppgifter. Vi förser er givetvis med mat och dryck under dessa dagar.

Catering

Laga mat till personal och artister i ett storkök samt även servering av mat och dryck. 18 årsgräns gäller här.

Miljö

Troligtvis den viktigaste positionen av alla för att besökare, artister och personal skall få en trevlig upplevelse. Renhållning i form av att plocka skräp, burkar m.m. Denna gruppen innebär också mycket gående omkring på området, då passar man även på att kolla inhägnader, brandsläckare, nödutångsskyltar m.m.

Anmälan

Jag kan jobba:Jag vill jobba med:
(Markera med MAX 3 rutor det du vill jobba med)Beskriv varför du vill vara på dessa platser
(kvalifikationer, erfarenhet, intresse etc.):Har du varit funktionär för Föreningen Knorrfest tidigare?Jag har tröjstorlek:Jag vill ha vegetarisk mat:Jag är allergisk mot:För- och efternamn (Obligatoriskt):

Personnummer (Obligatoriskt):

Adress (Obligatoriskt):

Postnummer (Obligatoriskt):

Ort (Obligatoriskt):

Mailadress (Obligatoriskt):

Telefonnummer (Obligatoriskt):
 Genom att använda detta formulär accepterar jag lagring och hantering av mina uppgifter på denna webbplats (Obligatoriskt).